Blogi
valmennus

Uusimmat kirjoitukset

Tiina Lundbergin Huoltamo -ohjelma

20.2.2019 — Avasimme voimailubiologi Tuomas Rytkösen (LitM) kanssa näyttöön perustuvan fysiikkavalmennuksen menetelmiä Tiina Lundbergin Huoltamo -ohjelmassa

Lue kirjoitus

Täytyykö minun tehdä sarjat täydelliseen uupumukseen saakka?

14.8.2018 — Teetkö sarjat aina täysillä uupumukseen saakka? Se ei kannata, vaan saattaa jopa haitata kehittymistäsi, kertovat tutkimukset.

Lue kirjoitus

Lisää kirjoituksia

Kuntoilijan työkalupakista: maksimikestävyysharjoitus

24.5.2018 — Maksimikestävyysharjoitukset ovat kokeneiden kuntoilijoiden harjoituksia, jotka kehittävät tehokkaasti hengitys- ja verenkiertoelimistön kuntoa ja maksimaalista hapenottokykyä.

Lue kirjoitus

Voimaharjoittelijan työkalupakista: kontrastivoimaharjoitus

11.5.2018 — Kontrastivoimaharjoitus koostuu maksimivoimaliikkeestä ja sitä seuraavasta plyometrisesta harjoitteesta. Se on tehokas harjoitusmuoto lisäämään sekä nopeus- että maksimivoimaa.

Lue kirjoitus

Kuntoilijan työkalupakista: vauhtikestävyysharjoitukset

3.5.2018 — Vauhtikestävyysharjoittelulla tarkoitetaan harjoittelua, joka tapahtuu aerobisen ja anaerobisen kynnystason välissä.

Lue kirjoitus

Voimaharjoittelijan työkalupakista: pakkotoistot

27.4.2018 — Pakkotoistot ovat voimaharjoitusmenetelmä, jossa avustaja avustaa harjoittelijan uuvuttua vielä muutaman lisätoiston. Tällöin lihas pakotetaan jatkamaan voimantuottoa, kun se on osittain väsynyt.

Lue kirjoitus

Pudotussarjoja voimaa ja kestävyyttä -pienryhmävalmennuksessa

5.4.2018 — Loppuunmyyty voimaa ja kestävyyttä -pienryhmävalmennus aloitti tänään treenit Newtonilla.

Lue kirjoitus

Podcast: #4 Miten yhdistän voima- ja kestävyysharjoittelun? – Daniela Eklund (LitM)

15.2.2017 — Newtonin neljännessä podcastissa käsitellään voima- ja kestävyysharjoittelun yhdistämistä. Liikuntafysiologi Petri Jalangon, LitM, vieraana on Daniela Eklund, LitM. Daniela on todellinen ammattilainen ja tutkinut yhdistettyä voima– ja kestävyysharjoittelua väitöskirjaansa viimeiset neljä vuotta Jyväskylän yliopistossa.

Lue kirjoitus