Yhdessä treenaaminen tukee parisuhdetta!

Kirjoittanut Heidi Helander

26.4.2021 — Heidi ja Jani ovat sitä mieltä, että yhdessä on kiva treenata. Se motivoi, kannustaa ja on myös parisuhdetta tukevaa yhteistä tekemistä.

Aviopari Heidi ja Jani ovat treenanneet Newtonilla muutaman vuoden ajan. Kiinnostus CrossFit harjoitteluun lähti ystävän kautta. ”Meidän salillamme on tosi hyvä yhteishenki. On kiva kuulua tähän yhteisöön ja aina löytyy itselle sopiva versio minkä voi treenissä tehdä. Crossfit haastaa minua kokeilemaan asioita, joita en ole koskaan muussa treenissä tehnyt, kertoo Heidi.”


Jani kertoo tykkäävänsä CrossFit harjoittelun monipuolisuudesta, ja mukavaa on tietysti myös se, kun edistys näkyy. ”Edistyminen kannustaa jatkamaan treenejä. Kehittymisen lisäksi pidän siitä, että Newtonilla asiat tehdään tekniikka ja turvallisuus edellä.”


Heidi ja Jani ovat sitä mieltä, että yhdessä on kiva treenata. Se motivoi, kannustaa ja on myös parisuhdetta tukevaa yhteistä tekemistä.
Heidi on huomannut, että CrossFitin myötä peruskunto on kasvanut, ja voimaa ja lihasta on tullut lisää. ”On mahtavaa huomata, että pienin askelin kehittyy koko ajan joissain tekniikkaa vaativissa liikkeissä. Yleisesti ottaen oloni on parempi ja olen tyytyväisempi itseeni. Meillä on tullut paljon ystäviä ja tuttuja salille. Yhdessä on kiva treenata, nähdä toisia ja jakaa kokemuksia.”


Jani on tällä hetkellä parhaassa kunnossa ikinä, mutta nälkää kehittymiseen riittää. ”Kiinteytymistä ja lihasta on löytynyt. Vielä kun löytyisi ne kuuluisat miesten pakarat, joita valmentaja Ässä peräänkuuluttaa.”


Jani ja Heidi mainitsevat vielä, että mukavien treenikavereiden lisäksi Newtonilla on mukavat valmentajat, ja aina kokee olevansa tervetullut porukkaan. Ja tietysti kun sali sijaitsee meilkein pihapiirissä, niin sijainti on plussaa!


”Jani ja Heidi ovat loistava esimerkki henkilöistä, jotka ovat ottaneet järkevän harjoittelun periaatteet arkeensa. Koko ajan nousujohteisesti kehittyen. tavoitteellisesti, mutta ei kurttuotsaisesti.” Newtonin valmentaja Mikko kertoo, ja jatkaa: ”No, tämän pariskunnan kohdalla voisi tietysti puhua myös siitä, miten vahva vaikutus heillä itsellään on salin fiilikseen. Someläpästä en nyt edes aloita, mutta voin vannoa, että jokaiselle Newtonilaiselle on jäänyt mieleen perhe Luuppalan Legoista rakentama ”pienoisNewton” meidän respassa! Pienistä jutuista tulee niin hyvä fiilis kaikille, ja onneksi meillä on Heidin ja Janin kaltaisia tyyppejä Newtonilla, jotka saavat muillekin hyvän fiiliksen aikaan.”

Avainsanat CrossFit, Asiakastarina, harjoittelu, näyttöön perustuva valmennus


Suosituimmat kirjoitukset Lisää →

Mitä jokaisen golffarin tulisi tietää fysiikkaharjoittelusta?

30.1.2017 — Golffari, vaivaako nivunen tai alaselkä? Kaipaatko avauslyönteihisi lisää pituutta? Lue tämä tieteelliseen näyttöön perustuva blogikirjoitus. Opit paljon golffarin fysiikkaharjoittelusta ja saat esimerkkitreenin, jolla pääset harjoittelussasi alkuun.

Lue kirjoitus

Laktaattitesti – mitä, miksi, miten?

31.10.2018 — Laktaattitestillä seurataan kestävyyskunnon kehittymistä ja optimoidaan harjoittelua. Se on loistava apuväline tavoitteellisen kuntoilijan tai urheilijan harjoittelun tueksi.

Lue kirjoitus

Nopeusharjoittelun seitsemän periaatetta

30.1.2018 — Muista nämä nopeusharjoittelun seitsemän periaatetta, niin teet harjoituksistasi entistä tehokkaampia.

Lue kirjoitus

Loppuverryttely – aliarvostetuin osa nykypäivän harjoittelua

27.9.2016 — Harjoituksen päättävä verryttely on aliarvostetuin osa nykypäivän harjoittelua, joten ei ole ihme, että moni kuntosalikävijä kärsii tuki- ja liikuntaelinvammoista sekä alipalautumisesta. Loppuverryttely on olennainen osa harjoitusta ja sillä on monia tärkeitä tehtäviä.

Lue kirjoitus

Tenniksen lajianalyysi ja oheisharjoittelu

6.10.2017 — Tiesitkö, että heikko kunto saattaa heikentää lyöntiesi tarkkuutta jopa 80% ? Tenniksen lajianalyysi kertoo, että hyvä fysiikka mahdollistaa tarkat lyönnit ja estää loukkaantumisilta

Lue kirjoitus

Tiesitkö nämä viisi myyttiä lasten ja nuorten voimaharjoittelusta?

8.8.2017 — Lasten ja nuorten voimaharjoittelulla on monia positiivisia terveysvaikutuksia. Harjoitteluun liittyy myös monia myyttejä, jotka saavat vanhemmat varpailleen ja huolestumaan lastensa terveydestä. Tarkempi tutustuminen liikuntatieteellisiin tutkimuksiin osoitti, että monet myytit ovat täyttä puppua.

Lue kirjoitus