Harjoittele oikein, saavuta enemmän!


Tarjoamme erinomaiset puitteet omatoimisen harjoittelun toteuttamiseen, sekä valmennuksia, joiden ytimessä ovat urheiluvalmennuksen metodit. Aloittelijoille takaamme turvallisen alun Starttikursseilla ja valmennusryhmissä kokeneetkin harjoittelijat lisäävät laatua omaan treeniinsä.

Tilaa podcastit ja blogit suoraan sähköpostiisi

Henkilökohtainen etävalmennus

Henkilökohtaisessa valmennuksessa sinulla ei tarvitse olla aikaisempaa kokemusta harjoitteluun liittyen. Oma valmentajasi pitää huolen siitä, että asiat lähtevät liikkeelle ja pääset eteenpäin juuri sinulle sopivalla tavalla. Helpoin tapa tutustua tarjoamaamme henkilökohtaiseen etävalmennukseen on valita kuukauden kestävä valmennusjakso. Alussa valmentaja kartoittaa tilanteesi sekä laatii sinulle ohjelman. Seuraamme kehitystäsi yhdessä, ja varmistamme että silloin kun sinulla on mahdollisuus treenata, teet sen hyvin!

Valmennus sisältää:

Alku ja lopputestit. Testin perusteella valmentaja tekee yksilöllisen harjoitusohjelman.

Kaksi tai yksi etävalmennustapaamista Zoomissa (tapaamisen kesto 45min.)

Mobiilisovelluksen käyttöoikeus, josta löytyy liikevideoita harjoittelun tueksi sekä viikoittainen yhteydenpito valmentajan kanssa.

Osta valmennus

CrossFit intensiivikurssi touko- ja kesäkuussa

Kurssi on tarkoitettu CrossFit harjoittelusta kiinnostuneille, mutta sopii erinomaisesti myös kuntosaliharrastajalle, joka kaipaa harjoitteluunsa uutta potkua. Intensiivikurssin pääpaino on painonnostoliikkeiden ja muiden CrossFit harjoittelussa käytettävien liiketekniikoiden opettelussa. Teemme tekniikkaharjoittelun lisäksi myös käytännön harjoituksen molempina päivinä. Kurssi ei edellytä aikaisempaa kokemusta. Ryhmään otetaan maksimissaan 10 osallistujaa, joten osallistujat saavat runsaasti henkilökohtaista ohjausta kurssin aikana.

Verkkokaupassa maksettava maksu on samalla ilmoittautuminen kurssille, muuta ilmoittautumista ei tarvita. Hinta sisältää intensiivikurssin lisäksi kahden viikon treenit kurssin jälkeen. Toukokuun kurssi perjantaina 14.5 kello 17-19 ja lauantaina 15.5 kello 12-14. Kesäkuun kurssi lauantaina 5.6 kello 12-14 ja sunnuntaina 6.6 kello 10-12.

Varaa paikkasi

Henkilökohtainen valmennus

Henkilökohtaisessa valmennuksessa sinulla ei tarvitse olla aikaisempaa kokemusta harjoitteluun liittyen. Oma valmentajasi pitää huolen siitä, että asiat lähtevät liikkeelle ja pääset eteenpäin juuri sinulle sopivalla tavalla. Jos taas olet kokenut harjoittelija, pystyt viemään oman harjoittelusi ammattilaisen avulla aivan uudelle tasolle. Kenties parantamaan ennätystäsi?

Helpoin tapa tutustua tarjoamaamme henkilökohtaisen valmennuksen on valita kuukauden kestävä valmennusjakso. Alussa valmentaja kartoittaa tilanteesi sekä laatii sinulle ohjelman. Seuraamme kehitystäsi yhdessä, ja varmistamme että silloin kun sinulla on mahdollisuus treenata, teet sen hyvin!

Jos olet kiinnostunut räätälöidystä valmennuksesta, ota yhteyttä:

Osta valmennus

Duo- ja pienryhmien valmennus

Pienryhmävalmennuksella tavoitteet todeksi! 

Pienryhmävalmennus on tarkoitettu 2-4 hengen ryhmille. Ryhmässä harjoittelevilla on samanlainen tavoite, esimerkiksi kokonaisvaltainen kuntotason parantaminen, kestävyyskunnon kehittäminen (tavoitteena 1/2 maraton tai maraton?) tai voimatasojen nostaminen uudelle tasolle. Valmennus aloitetaan kuntotestauksella, jonka jälkeen valmentaja ohjelmoi henkilökohtaiset harjoitusohjelmat, ja vetää treenit esimerkiksi 1-4 kertaa kuukaudessa. Lisätietoa pienryhmien valmennuksesta Newtonin päävalmentajalta.

Osta valmennus

CrossFit jäsenyys

CrossFit harjoittelun tavoitteena on kehittää monipuolisesti eri fyysisiä ominaisuuksia. Nostamme voimatasoja, parannamme kestävyyttä, lisäämme nopeutta ja liikkuvuutta. Jos olet käynyt On Ramp -kurssin tai sinulla on CrossFit -harjoittelussa vaadittavat taidot, voit liittyä suoraan jäseneksemme.

Newtonilla voit harjoitella toistaiseksi voimassa olevalla jäsenyydellä.

Osta jäsenyys

Omatoiminen harjoittelu

Keskuksestamme löytyy vapaapainoalueet levypainoharjoitteluun, nopeus- ja taitoharjoitteluun varattu alue, sekä välineet kestävyyskunnon harjoitteluun. Omatoiminen harjoittelu on avainkortilla mahdollista tuntien ulkopuolella.

Jos sinulla on taukoa harjoittelusta, tai levypainoharjoittelu ei ole sinulle tuttua, suosittelemme osallistumista Starttikurssille tai henkilökohtaiseen starttivalmennukseen.

Newtonilla voi harjoitella toistaiseksi voimassa olevalla jäsenyydellä.

Osta harjoitteluoikeus

Takaisin kuntoon -ryhmävalmennus 18.1.

Takaisin kuntoon –ryhmävalmennus on suunnattu Newtonin Starttikurssin tai muun On Ramp  –kurssin käyneille kuntoilijoille, jotka haluavat aloittaa harjoittelun uudelleen turvallisesti valmentajan johdolla.

Neljän tapaamisen aikana kerrataan yleisimpien kuntosaliliikkeiden tekniikat sekä tehdään kuntoa kohottava harjoitus. Samantasoinen ryhmä tsemppaa jokaista kohti parempaa kuntoa.

Jos aloitus pidemmän tauon jälkeen tuntuu haastavalta, on tämä valmennus sinua varten!

6 viikkoa kestävän ryhmävalmennuksen hintaan kuuluu:

 • Kaksi viikoittaista valmennustapaamista maanantaisin ja torstaisin 19.00-20.00 valmentajan kanssa ryhmässä (yht. 4 tapaamista)
 • Harjoitteluoikeus avainkortilla Newtonille klo 6:00-23:00 joka päivä
 • Neljän viikon jäsenyys valmennustapaamisten jälkeen
 • Liittymismaksu (79€)

Hinta: 149€

Treenit maanantaisin (alkaa 18.1) ja torstaisin kello 19-20, kesto kaksi viikkoa

Valmentaja: Petri Jalanko

Lisätiedot .

Osta valmennus

Nuorten valmennusryhmä

Valmennusryhmä on tarkoitettu 9-14-vuotiaille jo hieman kuntosaliharrastusta harrastaneille nuorille. Valmennuksessa nuori oppii turvallisesti oikeat tekniikat sekä taitoja, joista on hyötyä aikuisikään saakka. Valmennusryhmä sopii erinomaisesti jo Newtonilla valmennuksessa aikaisemmin olleille lapsille ja nuorille sekä eri lajien harrastajille, jotka kaipaavat päälajiinsa oheisharjoittelua.

Ryhmässä syvennämme aikaisemmin opittuja taitoja, opettelemme haastavampia painonnosto- ja kehonpainoliikkeitä ja vahvistamme tuki- ja keskivartalolihaksia. Varmistamme, että nuori osaa harjoitella teknisesti oikein, jolloin harjoittelu on sekä kehittävää että turvallista. Näin pystytään välttämään myös turhat loukkaantumiset. Takaamme, että harjoittelu on turvallista ja ennen kaikkea hauskaa!

Valmennusryhmä kokoontuu maanantaisin kello 17.00-18.00. Ensimmäinen tapaaminen on 11.1.2021 ja viimeinen 10.5.2021. Mukaan voi tulla missä vaiheessa vain. Koko syksyn hinta 240€. Valmentajana toimii Petri Jalanko, LitM, Liikuntafysiologi.

Ilmoittautuminen

Nuorten urheilijoiden oheisharjoittelu

Valmennus on tarkoitettu 10–16-vuotiaille nuorille urheilijoille lajin oheisharjoitteluksi. Valmennuksessa opetellaan tärkeimmät kuntosaliharjoittelun nostotekniikat ja painonnoston alkeet, sekä tehdään lihaskuntoa kohottava harjoitus. Urheilijat oppivat fyysisen harjoittelun perusperiaatteet, lajin fyysiset vaatimukset sekä levon ja ravitsemuksen merkityksen urheilussa.

Oheisharjoitukset perustuvat aina lajianalyysiin ja tieteelliseen näyttöön, ottavat huomioon herkkyyskaudet ja kehittävät tehokkaasti urheilijan lajissa vaadittuja ominaisuuksia.

12 viikkoa kestävään ryhmävalmennukseen kuuluu:

 • Yksi viikoittainen valmennustapaaminen ryhmässä (yht. 12 tapaamista)

Hinta: 1399€/ryhmä

Kesto: 12 viikkoa

Valmentaja: Petri Jalanko, liikuntafysiologi, LitM

Lisätiedot:

Ryhmän maksimikoko on 16 henkilöä

Golffarin fysiikkavalmennus

Golffarin fysiikkavalmennus ryhmä alkaa 4.1.2021. Valmennus kestää kolme kuukautta ja valmennustapaamiset ovat aina maanantaisin kello 18:00-19:00.

Valmennuksen sisältö:

 • Kuntotestit alussa ja lopussa
 • Yksi viikoittainen valmennustapaaminen (yht. 12 tapaamista).
 • Valmentajan laatimat harjoitteluohjelmat koko jakson ajalle.
 • Harjoitusoikeus avainkortilla Newtonille klo 6:00-23:00 joka päivä.

Hinta: 399€
Valmennuksen toteutuksesta vastaa Newtonin päävalmentaja Petri Jalanko. Petri on liikuntafysiologi ja fysiikkavalmentaja.

Lisätiedot ja ilmoittautumiset: , tai puh. 050 5999128

Valmentajien miniseminaari

Fyysisen harjoittelun miniseminaarissa valmentajat oppivat lajin fyysiset vaatimukset ja herkkyyskausien huomioimisen harjoittelussa, sekä saavat työkaluja urheilijoiden eri fyysisten ominaisuuksien kehittämiseen.

Miniseminaarin sisältö:

 • Luento 1h (lajianalyysi, herkkyyskaudet, oheisharjoittelun oikeaoppinen toteutus) 

 • Käytännön osuus 1h. Käytännön osuudessa opetellaan olennaisimpien oheisharjoitteluliikkeiden toteutus ja tekniikat

Hinta: 299€ / ryhmä (maksimi osallistujamäärä 16 henkilöä)

Miniseminaarin toteutuksesta vastaa Newtonin päävalmentaja Petri Jalanko, LitM. Petri on liikuntafysiologi ja fysiikkavalmentaja.

Lisätiedot: tai puh. 050 5999128