CrossFit Nuijala


CrossFit Nuijala sijaitsee Espoon Kilossa Valmennuskeskus Newtonin tiloissa.
CrossFit® on Crossfit, Inc:n rekisteröimä tavaramerkki. Kaikki Suomen viralliset CrossFit-salit ovat läpäisseet CrossFit Inc:n asettamat vaatimukset saavuttaakseen virallisen CrossFit-sali statuksen.

Hinnasto

CrossFit harjoittelulla monipuolisesti hyvään kuntoon


CrossFit harjoittelun tavoitteena on kehittää monipuolisesti eri fyysisiä ominaisuuksia. Nostamme voimatasoja, parannamme kestävyyttä, lisäämme nopeutta ja liikkuvuutta.

Monipuolinen kunto

CrossFit harjoittelun tavoitteena on kokonaisvaltainen hyvä kunto. Harjoittelu on monipuolista, ja siten myös harjoitusten sisältö on vaihtelevaa. Päivän treeneissä yhdistelemme mm. kehonpainolla tehtäviä harjoitteita, juoksua, sisäsoutua, sisäpyöräilyä, kahvakuulaharjoittelua, liikkuvuusharjoittelua ja painonnostoa.

Mitattavat tulokset

CrossFit harjoittelu tuo tuloksia, jotka huomaa. Jo muutaman viikon jälkeen huomaat jaksavasi paremmin, voimatasosi nousevat ja tuloksesi paranevat. Aloittelijat oppivat joka kerta jotain uutta, ja konkarit haastavat itseään yhä parempiin suorituksiin.

Mukavaa tekemistä

Valmentajan ohjaamat harjoitukset ovat turvallisia. Monipuolinen harjoittelu on tuloksellisuuden lisäksi mukavaa, sillä CrossFit tunteihin kuuluu olennaisena osana kannustava ilmapiiri. Tsemppaamme toisiamme yhä parempiin suorituksiin! Hyvän kunnon tavoittelu voi todellakin olla muutakin kuin verta, hikeä ja kyyneleitä!

Aloita CrossFit


CrossFit Nuijalassa voit valita itsellesi sopivan tavan aloittaa CrossFit harjoittelu.

Intensiivikurssi

Kurssi on tarkoitettu CrossFit harjoittelusta kiinnostuneille, mutta sopii erinomaisesti myös kuntosaliharrastajalle, joka kaipaa harjoitteluunsa uutta potkua.

Intensiivikurssin pääpaino painonnostoliikkeiden ja muiden vaativampien CrossFit harjoittelussa käytettävien harjoitusliikkeiden tekniikan opettelussa.

Seuraavat intensiivikurssit touko- ja kesäkuussa!

OnRamp tai Starttikurssi

CrossFit OnRamp ja Starttikurssit sisältävät kattavan perehdytyksen yleisimpiin CrossFit-harjoittelussa käytettyihin liikkeisiin. Kurssien pääpaino on turvallisten tekniikoiden opettelussa ja siksi kurssit soveltuvatkin erinomaisesti henkilöille joilla ei ole aikaisempaa kokemusta CrossFit harjoittelusta.

Tekniikkaopetuksen lisäksi jokainen harjoitus sisältää päivän treenin, joten kunnon kehittyminen lähtee käyntiin jo kurssin aikana.

Seuraava Newton Start 17.1.2022!

Henkilökohtainen valmennus

Henkilökohtaisessa starttivalmennuksessa sinulla ei tarvitse olla aikaisempaa kokemusta harjoitteluun liittyen.

Oma valmentajasi pitää huolen siitä, että asiat lähtevät liikkeelle ja pääset eteenpäin juuri sinulle sopivalla tavalla. Jos taas olet kokenut harjoittelija, pystyt viemään oman harjoittelusi ammattilaisen avulla aivan uudelle tasolle.